eh, lol? (Bazar)

eh, lol?

overskriften skal egentlig være her

Hei, dere!

Nå skal jeg snart til frisøren, får håpe jeg kan få vekk ''noe'' av det fantastiske rødskjæret mitt, men tviler... 
vel, jeg har vel kanskje et pitttebittelitte problem. nemlig dette herlige været, som viser seg å ha store planer om å snø oss inne...  Og hvis vi blir 'snødd inne' blir dette en temmelig kjedelig blogg. 
Da bør den vel heller handle om ''den uinterresante jenta som ble snødd inne og tilbringer dagen sin foran facebook.''
Jeg lover, jeg skal gjøre mitt beste for å unngå dette.

Men det er virkelig helt insane hvor fælt det snør, bare se her;

Haha, ok. Jeg tror jeg stopper her. For jeg regner med at å lese om hvor mye snø det er to dager på rad ikke er så veldig interresant...... Regner med at det blir 'morsommere' å lese bloggen min etter jeg har klippet håret, vist de nye innkjøpene mine, vist min favoritt designer og alt det tullet der som er typisk for en rosa blogger. 
Men hey, så er det jo nesten det jeg ''er'' så, da får det vel bare bli sånn :)

Men, det er en  ting jeg ikke kan la være å vise dere,  min kjæære Ronja ville jo være med å skuffe snø. (ok, nå føler jeg meg bare som en mammablogger)


GRRREAT. 
Det tok meg dette innlegget for å innse at jeg faktisk er ''den uinterresante jenta som ble snødd inne og tilbringer dagen sin foran facebook.''

Vel, jeg får vel kjappe meg å finne på noe gøy å blogge om. Også får vi satse på at mine neste blogg innlegg ikke er prikklike.....

Jaada sååå. ha en strålende dag, finn på noe gøy og ikke konverter til meg og min ''den uinterresante jenta som ble snødd inne og tilbringer dagen sin foran facebook.''  kluvbben, for den er ikke sææærlig morsom!

 

-hva syntes dere om slengbukser?? (jeg misliker det sterkt!)

 

 

hits